sobota 11. augusta 2007

hahaloooo



























































..halohalo, tu a teraz sa hlasim, ze zijem a dokocna aj vsetko okolo mna (tym sa mysli Simi a Hela- kamoska, kt. prisla na prazdniny za nami...). Akosi tu v tom rusnom zivote nestiham sa o moje dieta blogovite starat...

S Helou sa pozname z tenecnej skupiny Salsa and Candela, takze nemusim pripominat, aku spolocnu zalubu mame.. Uz sme si stihli parkrat zasalsovat v super prijemnom klube "Picaro de la Habana".
Vcera zacala Feria, jedno velke blaznovstvo.. ludia vyrazaju do ulic v tradicnom obleceni, tancuju sevillanas, flamenco, spievaju, piju a droguju.. bary su otvorene cez den do cca 22, potom sa cela ta hlucna masa presunie do obrovskeho centra pri letisku, kde je asi 100 roznych diskotek na jednom mieste (su to take male kartonove stanky-bary a v kazdom hra ina hudba), rozne atrakcie a adrenalinove kolotoce).

Pridavam par fotiek z poslednych dni.. Raz vecer, ked sme konecne ani ja ani Simi nepracovali, sme sa vybrali do restauracie Mentira (klamstvo), kde robi nas spolubyvajuci.. bolo to prekvapko, neocakaval nas..Pekne sme sa nahodili a faaaajne napapali...Mamka, ak budes pozerat fotky, odpoved je ano- to som ja v satach.. hehe, citila som sa ako na maskarnom plese oblecena za niekoho ineho, ale zvladla som to :-) A este nieco, ano- aj Simi je v satach... :-) sponzavas nas...?